Skip to main content

Tilmelding – Hundetræning

Tilmelding

Det er muligt at tilmelde sig et kursusforløb og betale online eller ved bankoverførsel. Når du har sendt din tilmelding, sendes der en bekræftelse til din mail. Ca. 1 uge inden holdstart fremgår tidspunkter for den endelige Træningskalender, og er der ændringer i forhold til det planlgte, fremsender jeg ligeledes en mail. Foretages betaling ved bankoverførsel, bedes denne foretaget til reg. nr. 7932 kontonr. 1181517 inden holdstart. Derefter er tilmelding bindende.

På holdene Hvalpe/Begyndere indeholder træningen endvidere spor og aktivering. På holdet Fortsættere/Let øvede arbejder vi med stabilitet og sikkerhed i øvelserne, lærer en masse nye, samt har fokus på lineføring og miljøtræning. Et kursusforløb går over 7 træningsgange.

Der er mulighed for, hvis der er plads på holdet, kun at tilmelde sig enkelte træningsgange, hvis du ved tilmelding ved, at der er dage, du ikke kan deltage. Det bedre at komme en gang mindre, end slet ikke at komme.

På holdet Fortsætter – Gå pænt har lineføring ekstra fokus og vi træner både på træningspladsen og i andre omgivelser. Vi arbejder med grundøvelserne, lineføring i fri line og lineføring i plads.

Endvidere tilbyder jeg også Individuel træning / Enetime. Eneundervisning kan være en fordel, hvis der er bestemte træningsproblemer, du gerne vil have løst, eller hvis du ønsker mere intens træning.

Holdopdeling

Hvalpe/Begyndere – Små racer

Hvalpe/Begyndere – Små racer – Er for hvalpe, unghunde og voksne begyndere op til 10 kg, der ikke tidligere har deltaget til hundetræning hos Hvalp til Voksen. Hvalpe skal have fået 1. basisvaccination.

Gå pænt – Er for hunde i alle størrelser, der har deltaget på holdet Hvalpe/Begyndere hos Hvalp til Voksen. Holdet har fokus på lineføring.

Hvalpe/Begyndere – Mellem/Store racer

Hvalpe/Begyndere – Mellem/Store racer – Er for hvalpe, unghunde og voksne begyndere over 10 kg, der ikke tidligere har deltaget i hundetræning hos Hvalp til Voksen.

Hvalpe skal have fået 1. basisvaccination

Aktivitetshold – Er for hunde i alle størrelser. Holdet er til jer, der mangler inspiration og ønsker at arbejde mere med aktivering af jeres hunde på en sund, sjov og hyggelig måde. Vi træner ikke konkurrence og alle kan være med.

Fortsættere, Let øvede og Øvede

Fortsættere/Let Øvede/Øvede er for hunde i alle størrelser, der tidligere har deltaget på holdene Hvalpe/Begyndere.

Er du i tvivl hvilket hold du skal tilmelde på, er du velkommen til at kontakte mig. Se eventuelt Træningskalender for yderligere informationer.